SERTÇELİK: "TEK TEMENNİMİZ TOPRAK ALTIDAKİ CANLARIMIZIN SAĞ SALİM KURTARILMASIDIR"

SİYASET 14.02.2024 - 14:03, Güncelleme: 14.02.2024 - 14:16
 

SERTÇELİK: "TEK TEMENNİMİZ TOPRAK ALTIDAKİ CANLARIMIZIN SAĞ SALİM KURTARILMASIDIR"

SERTÇELİK: "Umarım, o toprağı oraya yığanlara ve yığılmasına izin verenlere gereken hesap sorulur."
Seçim çalışmalarını TEKMARSAN Sanayi Sitesi ve İtfaiye ziyaretleriyle sürdüren Cumhuriyet Halk Partisi Karaman Belediye Başkanı Adayı Recep Sertçelik, son olaylarla ilgili bir açıklama yaptı. Sertçelik açıklamasında; “Önce Antalya’daki 1 yurttaşımızın hayatını kaybettiği sel felaketini yaşadık. Ardından, Adıyaman’da şehit düşen hemşehrimiz Uzman Çavuş Ahmet Togay’ın acısıyla kahrolmuşken Elazığ İliç’te felaket veya kaza diyemeyeceğimiz, düpedüz cinayet olan toprak kayması sonucunda 9 maden emekçisinin tonlarca ton toprağın altında kalmasıyla sarsıldık. Umudumuz az da olsa , toprak altındaki canlarımızın sağ salim kurtarılması tek temennimizdir. Umarım, o toprağı oraya yığanlara ve yığılmasına izin verenlere gereken hesap sorulur” dedi.
SERTÇELİK: "Umarım, o toprağı oraya yığanlara ve yığılmasına izin verenlere gereken hesap sorulur."

Seçim çalışmalarını TEKMARSAN Sanayi Sitesi ve İtfaiye ziyaretleriyle sürdüren Cumhuriyet Halk Partisi Karaman Belediye Başkanı Adayı Recep Sertçelik, son olaylarla ilgili bir açıklama yaptı.

Sertçelik açıklamasında;

“Önce Antalya’daki 1 yurttaşımızın hayatını kaybettiği sel felaketini yaşadık. Ardından, Adıyaman’da şehit düşen hemşehrimiz Uzman Çavuş Ahmet Togay’ın acısıyla kahrolmuşken Elazığ İliç’te felaket veya kaza diyemeyeceğimiz, düpedüz cinayet olan toprak kayması sonucunda 9 maden emekçisinin tonlarca ton toprağın altında kalmasıyla sarsıldık.

Umudumuz az da olsa , toprak altındaki canlarımızın sağ salim kurtarılması tek temennimizdir. Umarım, o toprağı oraya yığanlara ve yığılmasına izin verenlere gereken hesap sorulur” dedi.

Karaman HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberis.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.