Mevlüt Akgün, Çarşamba Pazarı'nı gezdi

SİYASET 08.02.2024 - 14:00, Güncelleme: 08.02.2024 - 14:34
 

Mevlüt Akgün, Çarşamba Pazarı'nı gezdi

AK PARTİ Karaman Belediye Başkan Adayı Mevlüt Akgün, Çarşamba Pazarı’nda esnaf ve vatandaşlarla buluştu.
Karaman AK PARTİ Belediye Başkan Adayı, Mevlüt Akgün seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerine devam ediyor. Ziyaretlerinde sık sık esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Akgün, bu kez Çarşamba Pazarı esnafı ve alışveriş için pazara gelen vatandaşlarla buluştu. Tezgahı başındaki esnafa hayırlı kazançlar dileğinde bulunan Akgün, kendisine yoğun ilgi gösteren vatandaşlarla selamlaşdı. Pazar ziyaretinde vatandaşların talep ve önerilerini alan Başkan Adayı Akgün, "Her zaman en iyiyi, en güzeli düşünüyoruz. Hemşehrilerimiz desteği ve duası ile inşallah 31 Mart’ın hemen ardından şehre en iyi şekilde hizmet sunacağız. Sorumluluğumuzun farkındayız. Pazar esnafını ziyaret edip, taleplerini dinledik çözümü noktasında istişare ettik. Esnaflarımız bölgemizin yatırımcısıdır. Yapacak olduğumuz hizmetlerimizi esnafımızın ve vatandaşlarımızın taleplerini göz önünde bulundurarak gerçekleştirip, daha modern ve yaşanabilir bir şehirde yaşamak adına ortak akıl anlayışıyla hareket edeceğiz." diye konuştu.
AK PARTİ Karaman Belediye Başkan Adayı Mevlüt Akgün, Çarşamba Pazarı’nda esnaf ve vatandaşlarla buluştu.

Karaman AK PARTİ Belediye Başkan Adayı, Mevlüt Akgün seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerine devam ediyor.

Ziyaretlerinde sık sık esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Akgün, bu kez Çarşamba Pazarı esnafı ve alışveriş için pazara gelen vatandaşlarla buluştu.

Tezgahı başındaki esnafa hayırlı kazançlar dileğinde bulunan Akgün, kendisine yoğun ilgi gösteren vatandaşlarla selamlaşdı.

Pazar ziyaretinde vatandaşların talep ve önerilerini alan Başkan Adayı Akgün, "Her zaman en iyiyi, en güzeli düşünüyoruz. Hemşehrilerimiz desteği ve duası ile inşallah 31 Mart’ın hemen ardından şehre en iyi şekilde hizmet sunacağız. Sorumluluğumuzun farkındayız.

Pazar esnafını ziyaret edip, taleplerini dinledik çözümü noktasında istişare ettik. Esnaflarımız bölgemizin yatırımcısıdır. Yapacak olduğumuz hizmetlerimizi esnafımızın ve vatandaşlarımızın taleplerini göz önünde bulundurarak gerçekleştirip, daha modern ve yaşanabilir bir şehirde yaşamak adına ortak akıl anlayışıyla hareket edeceğiz." diye konuştu.

Karaman HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberis.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.