ÇELİKTAŞ dur durak bilmiyor

SİYASET 07.03.2024 - 20:02, Güncelleme: 07.03.2024 - 20:02
 

ÇELİKTAŞ dur durak bilmiyor

Seçim çalışmalarını yoğun tempoda sürdüren Yeniden Refah Partisi Karaman Belediye Başkan Adayı Elif Çeliktaş, ziyaretlerine yorulmadan devam ediyor.
Seçim çalışmalarını yoğun bir tempoda sürdüren Yeniden Refah Partisi Karaman Belediye Başkan Adayı Elif Çeliktaş, ziyaretlerine yorulmadan devam ediyor. Yeniden Refah Partisi'nin Karaman Belediye Başkan adayı Durdu Elif Çeliktaş, mahalle mahalle dolaşarak vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor. Son olarak Molla Fenari caddesindeki esnaf ve vatandaşları ziyaret eden Çeliktaş, yerel sorunları dinleyip çözüm için projelerini anlatıyor. Mahalle sakinlerinin yoğun ilgisiyle karşılaşan Çeliktaş, alt yapı, çevre düzenlemesi, park yeri sorunu gibi konuların yanı sıra Molla Fenari caddesinde yaşanan diğer sorunları da dinliyor. Vatandaşların şikâyetlerini not alan Yeniden Refah Partisi Karaman Belediye Başkan adayı Durdu Elif Çeliktaş, "Söz uçar, yazı kalır" diyerek sorunların çözümü için kararlı olduklarını vurguluyor. Çeliktaş, halka hizmetin ön planda olduğunu belirterek, "Ahlaklı Belediyecilik anlayışıyla tüm sorunları çözeceğiz" sözleriyle samimi bir yaklaşımla vatandaşların gönlünü kazanıyor. Molla Fenari Caddesi esnafı ve sakinleri, Çeliktaş’ın ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getirerek, yerel yönetimde değişim ve gelişim için desteklerini belirtiyorlar.
Seçim çalışmalarını yoğun tempoda sürdüren Yeniden Refah Partisi Karaman Belediye Başkan Adayı Elif Çeliktaş, ziyaretlerine yorulmadan devam ediyor.

Seçim çalışmalarını yoğun bir tempoda sürdüren Yeniden Refah Partisi Karaman Belediye Başkan Adayı Elif Çeliktaş, ziyaretlerine yorulmadan devam ediyor.

Yeniden Refah Partisi'nin Karaman Belediye Başkan adayı Durdu Elif Çeliktaş, mahalle mahalle dolaşarak vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor. Son olarak Molla Fenari caddesindeki esnaf ve vatandaşları ziyaret eden Çeliktaş, yerel sorunları dinleyip çözüm için projelerini anlatıyor. Mahalle sakinlerinin yoğun ilgisiyle karşılaşan Çeliktaş, alt yapı, çevre düzenlemesi, park yeri sorunu gibi konuların yanı sıra Molla Fenari caddesinde yaşanan diğer sorunları da dinliyor.

Vatandaşların şikâyetlerini not alan Yeniden Refah Partisi Karaman Belediye Başkan adayı Durdu Elif Çeliktaş, "Söz uçar, yazı kalır" diyerek sorunların çözümü için kararlı olduklarını vurguluyor. Çeliktaş, halka hizmetin ön planda olduğunu belirterek, "Ahlaklı Belediyecilik anlayışıyla tüm sorunları çözeceğiz" sözleriyle samimi bir yaklaşımla vatandaşların gönlünü kazanıyor.

Molla Fenari Caddesi esnafı ve sakinleri, Çeliktaş’ın ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getirerek, yerel yönetimde değişim ve gelişim için desteklerini belirtiyorlar.

Karaman HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberis.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.