BAŞKAN KALAYCI KARAMAN’I SOKAK SOKAK GEZİYOR

SİYASET 08.02.2024 - 12:38, Güncelleme: 08.02.2024 - 12:38
 

BAŞKAN KALAYCI KARAMAN’I SOKAK SOKAK GEZİYOR

Karaman Belediye Başkanı Savaş Kalaycı, halkla buluşma programları çerçevesinde sokak sokak, dükkan dükkan, ev ev gezmeye devam ediyor.
Karaman Belediye Başkanı Savaş Kalaycı, halkla buluşma programları çerçevesinde sokak sokak, dükkan dükkan, ev ev gezip gönüllere dokunmaya devam ediyor. "Vatandaşımızın içinden geldik vatandaşımızın içinde de yürüyoruz. Karamanlı vatandaşımız bizi sağ olsun hep sevdi biz de onları seviyoruz." dedi. Karaman'ı kucaklayan bir siyaset anlayışıyla sahaya indiğini belirten Belediye Başkanı Savaş Kalaycı, seçim çalışmaları kapsamında İmaret Mahallesi'ndeki esnafları ziyaret etti. Gittiği her yerde büyük bir ilgi ve sevgiyle karşılanan Başkan Kalaycı'ya, ziyaret esnasında; Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Muhammet Mustafa Gözel, partililer ve meclis üyeleri de eşlik etti. Esnaflara işlerinde kolaylıklar ve bereketli kazançlar dileyen Belediye Başkanı Savaş Kalaycı, vatandaşlarla sohbet edip dua ve destek istedi.
Karaman Belediye Başkanı Savaş Kalaycı, halkla buluşma programları çerçevesinde sokak sokak, dükkan dükkan, ev ev gezmeye devam ediyor.

Karaman Belediye Başkanı Savaş Kalaycı, halkla buluşma programları çerçevesinde sokak sokak, dükkan dükkan, ev ev gezip gönüllere dokunmaya devam ediyor.

"Vatandaşımızın içinden geldik vatandaşımızın içinde de yürüyoruz. Karamanlı vatandaşımız bizi sağ olsun hep sevdi biz de onları seviyoruz." dedi.

Karaman'ı kucaklayan bir siyaset anlayışıyla sahaya indiğini belirten Belediye Başkanı Savaş Kalaycı, seçim çalışmaları kapsamında İmaret Mahallesi'ndeki esnafları ziyaret etti.

Gittiği her yerde büyük bir ilgi ve sevgiyle karşılanan Başkan Kalaycı'ya, ziyaret esnasında; Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Muhammet Mustafa Gözel, partililer ve meclis üyeleri de eşlik etti. Esnaflara işlerinde kolaylıklar ve bereketli kazançlar dileyen Belediye Başkanı Savaş Kalaycı, vatandaşlarla sohbet edip dua ve destek istedi.

Karaman HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberis.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.