BAŞKAN KALAYCI’NIN 1 MAYIS MESAJI

GÜNDEM 01.05.2024 - 11:14, Güncelleme: 01.05.2024 - 11:14
 

BAŞKAN KALAYCI’NIN 1 MAYIS MESAJI

Karaman Belediye Başkanı Savaş Kalaycı, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.
Karaman Belediye Başkanı Savaş Kalaycı, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Başkan Kalaycı mesajında: “Ekonomik ve sosyal alanda ilerlememiz ve refah seviyemizin yükselmesinde gayret sahibi olan işçilerimiz, alın terleriyle, emekleriyle üretim süreçlerini sürdürerek ülkemizin ve dünyanın her köşesinde ekonomik kalkınmanın yardımcıları olmuşlardır. Çalışkanlıkları, azmi ve fedakârlıkları, toplumların ilerlemesi ve gelişmesinde katkılar sağlamıştır. Bu vesileyle; Evlerine helal rızk götürebilmek için gece - gündüz demeden çalışan, alın teriyle yoğrulmuş emeklerini; Toplumların ilerlemesi ve refah seviyesinin yükselmesi için harcayan işçi ve emekçi kardeşlerimizin her daim yanlarında olduğumu bir kez daha yeniliyor, tüm işçi ve emekçi kardeşlerimizin 1 Mayıs İşçi Bayramlarını kutluyorum” dedi.
Karaman Belediye Başkanı Savaş Kalaycı, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Karaman Belediye Başkanı Savaş Kalaycı, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Başkan Kalaycı mesajında:

“Ekonomik ve sosyal alanda ilerlememiz ve refah seviyemizin yükselmesinde gayret sahibi olan işçilerimiz, alın terleriyle, emekleriyle üretim süreçlerini sürdürerek ülkemizin ve dünyanın her köşesinde ekonomik kalkınmanın yardımcıları olmuşlardır.

Çalışkanlıkları, azmi ve fedakârlıkları, toplumların ilerlemesi ve gelişmesinde katkılar sağlamıştır. Bu vesileyle; Evlerine helal rızk götürebilmek için gece - gündüz demeden çalışan, alın teriyle yoğrulmuş emeklerini; Toplumların ilerlemesi ve refah seviyesinin yükselmesi için harcayan işçi ve emekçi kardeşlerimizin her daim yanlarında olduğumu bir kez daha yeniliyor, tüm işçi ve emekçi kardeşlerimizin 1 Mayıs İşçi Bayramlarını kutluyorum” dedi.

Karaman HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberis.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.